Rage Fitness

Jelikož pravidelně sleduji blog od Míši, který doporučuji shlédnout zde, přišla jsem taky na to, že existuje úžasný eshop Rage Fitness.  Takže dva v jednom, super počtení od bezvadné blogerky a ke všemu super kauf! A to se vyplatí....#horst.
Na konci roku jsem chtěla nakoupit zásobu ořechů. V supermarketech psycho ceny a rozbité ořechy taky nejsou nic moc. 
Potom jsme jely na tržnici do Polska, kde baba měla nabalené půl kilové sáčky s vlašskými ořechy. No inu - poučení pro příště. Chtějte nejdříve ochutnat. 
Doma jsme je rozbalili a chuť nic moc!!! Spíš nic, než moc! I když se nám dušovala, že jsou to letošní vlašské ořechy a kdesi cosi. Prdlajs!


Takže jsme je sice použili na cukroví a pečení a ve výsledku to bylo OK, ale že bych byla nadšená a chroupala je jen tak, nebo si je nasypala na snídani. To teda ne!

A jaké je nejsnazší řešení? Googlovat a hledat zdroje. 
Míša obchod vychvalovala a já si vzpomněla, že měla recept s mákem, který právě koupila na Ragefitness. Tak jsem to zkusila taky.

A vážení, neprohloupíte.
Ceny eňo ňuňo a kvalitka? Moje gusto. Byla jsem překvapená kvalitou ořechů. Krásné, čistě, neporušené. "nejeté!" Prostě, jako nové.
Může to znít divně, a u ořechů zvláštně, ale jsem fakt spokojená. Často se mi stávalo, že mi dorazily ořechy potlučené, rozdrcené a celé takové jako kdyby zaprášené?
Chuť je úžasná a já jsem fakt spokojená. 

Navíc. Dostala jsem dáreček. Pytlíček se sušenými datlemi a to je prostě tak krásné, když máte ten pocit, že to balil někdo, kdo na Vás myslí a šoupl Vám tam něco, za odměnu. Že jste si u nich nakoupili. Milé. 

Měla jsem trošku trable s placením. Poslala jsem objednávku, že zaplatím on line a nějak mi to selhalo, nevím. Jsem trotl, asi jsem špatně klika či co...prostě mi to platbu zamítlo. Další den už mě kontaktovali z Ragedfitness a pomohli mi celou objednávku stornovat, udělala jsem novou a lepši, jak jinak, a zaplatila v pohodě. Takže i komunikace je super. 

A poslední bod. Jsou z Opavy! 
Takže my Moraváci musíme držet spolu!

Pro mě to je jediné - už nikde jinde ořechy nekupuji! 
Udělala jsem si zásobu Kešu ořechů, Mandlí a trošku lískáčů a jsem šťastná.
Ořechy používám  do svého jídelníčku denně, takže -  než jíst žluklé polské hnusáče, dám si od Rage Fitness pořádně lískáče! # basnickestrevo.
Kešu jsem si i namočila a jsou vláčné a chutné! Lze z nich krásně dělat krémy do dortů nebo jen tam na mlsání. Chodí mi teď na ně i manžel, když zjistil, jak dobré jsou.

Takže, shrnutí:
  • top cena (navíc na blogu od Míši najdete kód na slevu)
  • úžasná komunikace
  • kvalita produktů
  • dáreček - starost o zákazníka
  • rychlé dodání
  • Opava!

Co Vy? Nakupujete ořechy v supermarketech nebo máte své zdroje? Podělte se.
Máte zkušenosti s Rage Fitness?
Mějte krásný den, ořechový...
Vaše M.

Komentáře

  1. Ty seš zlato!! ♥ Zrovna když jsem ten článek četla, tak jsem jedla čoko kašičku s goji právě z Ragefitness :D :D Moc mě těší, že jsi takhle krásně spokojená, mě eshop také nikdy nezklamal :) Hlavně u nich oceňuji, že prodávají pistácie - vyloupená, nesolené :) Kešu s mandle u nich kupuji vždy jenom po kilech :) Tenhle článek od tebe mi fakt udělal ohromnou radost! Moc děkuji ♥ Jinak oříšky a sušené ovoce už nekupuju nikde jinde :)

    WantBeFitM

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jéé, vidíš, náhody neexistuji ;-)
      Tak to mě moc těší, že jsem ti udělala radost. A děkuji i za tip na pistácie. Ty zbožňuji!
      Měj krásný den.
      Mirka

      Vymazat

Okomentovat

Oblíbené příspěvky