Ochutnávky a nákupy

Zdravím Vás drazí milí.
Ach jo, je to teď náročnější období a nestíhám sepisovat a fotit a prostě věnovat se blogu tak, jak bych si přála. Ale dost těch keců Miruš, a jdeme na to. 

Do práce jsem si oblíbila jídlo, které prostě hodím do tašky, můžu si ho v pohodě sníst při chůzi, na cestě, nebo u PC (což je nejčastější), nepotřebuji k tomu žádné nástroje, nádobky. Nezasmradím tím celý kancl, nekřupu a nenarušuju práci ostatním. 
ANO! Někdy jsou i případy, kdy je Vám prostě trapně si vytáhnout tuňákový salát...smrdí (nebo prostě tuňák voní celým kanclem), křupete syrovou mrkev a ledový salát, krabice jako na boty, vidlička...
Ne vždy jsem na toto připravená. Pracuji na různých místech a ve většině případech jsem v menších mistnostech s minimálně 5 lidmi. Nedělám jim to, co nechci, aby dělali mě - ano, ne vždy to tak je, konekrétně kolega měl tlačenku a taky mi teda nevoněl, ale co už.

No takže jsem si oblíbila různé tyčinky. Našla jsem na slovenském webu výprodej QUEST bar tyčinek, které byly za 25 Kč. 

Takže, tady jsou...
Musím říct, že jedno období jsem je přestala jíst. Přišlo mi, že změnili recepturu a byly všechny jako beton, takže jsem byla příjemně překvapená, že to bylo tentokrát jinak. Moc dobrá, jemná a krásně křipavé mandle ji doladily. Příchuť byla vanila a mandle.  






Tady jsem si moc nepochutnala...prostě jakási sladší hmota, sem tam čokoládové...cosi.
nic extra - příchuť čokoládový cookie dough.

TOTO ale, bylo překvapení asi největší, co se týče QUEST tyčinek. Borůvkový muffin bych si asi normálně sama nevybrala, ale když byl taky v té lákavé akci, šla jsem do něj. No ještě, že tak! Byla skvělá, šťavnatá, sladká a sušené borůvky! Celé!

Banánový muffin. Pouze ovoněná hmota a trošku ořechů. Nic extra, ale věřte mi, bodla v pravý čas!
Toto je můj vánoční dárek. Ježíšek mě asi zná nejlépe na světě. Po tomle ořechovém "másle" jsem pokukovala dost dlouho! Jsou to mělněné vlašské ořechy s vanilkou a karibským rumem. Nečekejte máslo...jsou to opravdu jen rozmělněné ořechy, ale voní to jako vánoční cukroví. A bylo to skvostné zamíchat do cottage! A ano..je to smutné, ale došlo! Ta sklenice nebyla bezedná!


V mých minulých článcích o nákupech jsem ukazovala rostlinné proteiny. Měla jsem dva vzorečky, jeden čokoláda a tady je vanilka. I když mě samotnou to překvapilo. Vanilka zvítězila nad čokoládovým a udělala jsem si z tohoto proteinu nejlepší teplé kokosové mlíčko na světě! Samotný bych ho ale asi jen tak nevyhledávala, přece jen jsem zvyklá na jiné a rostlinné proteiny nepotřebuji. byla to ale příjemná změna.


Máte nějaké jidlo tzv. nouzovku? Co máte při sobě, kdyby náhodou nastala situace, že to neklapne a nenajíte se? Mě se toto stává často a v 90% případů to nemám u sebe a pak příjdu večer hladová a unavená...odbydu se a je to na škodu. 

Co vy? Vždy připraveni?

Mějte krásný den a nezmrzněte!

Vaše M.

Komentáře

  1. No tvé články už mi chyběly ♥ Páni, já prostě nemám srdce utratit tolik peněz za proteinové tyčinky :D Ale je fakt, že za 25kč to jde, to je dost slušná cena :) Já většinou moc neberu ohledy na ostatní, protože (teda aspoň v mém okolí) snad nikdo nebere ohledy na mě (na nás). Kdo to kdy viděl po silnici lidi, kteří mají nahlas puštěnou hudbu? To neznají sluchátka?! Já jsem teda vždy připravena a radši sebou nosím nějakou záchranu :) teď mám v tašce müsli srdíčka s příchutí pekan - javorový sirup a proteinové kuličky :)

    Měj se krásně!

    P.S. Byla jsem se projít, prvích 30min v pohodě a zbylých 30min jsem myslela, že pojdu, to už jsem byla promrzlá na kos :D :D

    WantBeFitM

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Míšo, děkuji za krásný komentář, musela jsem ti te´d napsat, protože jsme si hned na tebe vzpomněla. Šla kolem mě slečna a měla na plné bomby puštěný telefon. Bože? Co to je? Venku ale jak venku, o víkendu se mnou jela tramvají malá partička puberťáků a totéž...kam se poděly sluchátka?!
      Nicméně, jídlo se učím pro jistotu sebou nosit, i když ho nesním...je to lepší!
      Měj krásný den.

      Vymazat

Okomentovat

Oblíbené příspěvky