TOP SECRET - aneb zajímavosti o mě...

Hello every baby...

ano, ano, vidíme správně. Mirka ožila po více než....roce?!? REALLY?

Za poslední dobu se toho děsně moc stalo, událo, podělalo, zlepšilo... ale o tom ale zase jindy.

Co mě ale napadlo je, že se s Vámi podělím o nějaké ...zajímavé, tajné, nezvyklé, neklasické věci, které o sobě asi normálně každému neříkáme (moudré, Mirko).

Kouknem na to?



  • NEDĚLÍM SE O JÍDLO, NESNÁŠÍM, KDYŽ MI NĚKDO SAHÁ DO TALÍŘE, čmuchá mi tam nebo se diví -...moje úchylka, moje slabost. Ještě miluji dotazy jako - "Toto jako vážně jíš? Jak to můžeš jíst? Ukááááž, no to je děs...tolik brokolice? Toho sníš tolik? To jíš tak málo? To divně smrdí - to je květák?"  Néééé, mám tam nasráno!Takže nejraději jím mimo civilizaci - doma v klidu. Co se sdílení talíře týče, naučila jsem se podělit se se svým manželem, to je ale moje maximum...Není to o lakomství, sobectví nebo tak, je to spíš zvyk. Nedělám to já nikomu, nedělejte to mě, prosím. 

  • Miluju jíst lžičkou, maximálně vidličkou (nože netřeba), miluju dětské lžičky, vidličky...ve sbírce mám s mimoněma nebo Elzou z Ledového království - jo, btw je mi již 27 let.

  • Plytké talíře nepotřebuji - jím zásadně z hlubokých a nebo z misek (koryto). 
  • Teplé jídla = vařicí jídla - když už to má být teplé, prosím ať to ještě bublá na talíři v misce. 
  • Slámka - nejlépe chutná pití přes slámku - jsme přece jen savci, no ne?
  • V práci mi nechutná - teď tím nemyslím jídlo jako takové (i když kulinářský um hotelu, ze kterého nám jídlo vozí je nevídaný- mražené všechno/cokoli - uvařit = luxusní pokrm, Pohlreich tleská, WOW!), ale prostě mi nic v práci nechutná. Prostředí, stres, vůbec ten samotný pracovní proces - takže se v práci odbývám jogurty, jablkem, rajčetem a doma se pěkně nacpu - ano. Eat clean jako prase. 
  • Oblíbené jídla - jím je tak dlouho, dokud se mi nezprotiví k nechutnosti. Např. ledový salát, jablka, tvaroh, uzená makrela...mám určitá období, kdy se jedna surovina stane kamarádem na každý den. No a pak po pár měsících příjde den, kdy to vložím do úst a...nic. Nechutná mi to a musím to vystřídat jiným "hitem". Máte to tak? 
  • Jím u televize - ano, zabte mě, jsem barbar a shořím v pekle, ale nejvíc mi to chutná u telky. V klidu a pohodě. Takže mísa horkého jídla a Přátelé? Jo, může bejt. OK, když je víkend a vaříme, dáme si s jídlem práci atd. tak si sedneme spořádaně ke stolu a najíme se,  jako lidi. So nice!
  • Vlasy - nechápu, jak některé ženy fungují s rozpuštěnými vlasy? Nejde to, lítá to všude, máte je všude a nebo si je máčíte do talíře - takže ne - VŽDY bobek nebo culík a jde se baštit. 
  • Zdravá výživa - ať jsem na dovolené, na výletě, pracovně mimo město, kdekoli...pokud vidím obchod se zdravou výživou - jdu tam! Nejvíc utrácím na jídlo...smutné. 
  • Hrnky - vždy moje hrnky jsou nejméně o obsahu 400 ml. Nejlépe půllitráky. Nemám ráda malé kafíčka a čajíčky. Když už, tak už!
Kde se dá toto sehnat? Aneb - vychutnej si svlj šálek čaje ...
  • Čistý talíř/miska/hrnek - OK, asi mám nějaký druh tzv. obsedantně kompulzivní poruchy (to je název, schválně, zkuste to říct pětkrát po sobě :-D) , ale nesnesu, když mám zamazaný talíř nebo cokoli, z čeho jím. Jak to vypadá v praxi? Při jídle stále po sobě "uklízím" talíř. Např. mám těstoviny s omáčkou - ujím část a talíř "očišťuji" (čti vytřu chlebíkem, nudlí, olíznu...), ano!, úchylárna - ale nemám ráda, když dojím a můj talíř je...zmazaný, upatlaný a ...prostě ne! Takže jo, něco na tom je. Nejsem normální...
P.S kolik z Vás opakuje OBSEDANTNĚ KOMPULZIVNÍ PORUCHA??? :-) 

Takže tolik o mých "úletech" co se jídla týče. určitě by se toho našlo více i z jiných oblastí mého bytí, ale to je těžké sepisovat. 
Co vy? Našli jste se v něčem z mého výčtu? A nebo jsem totálně magor? Doufám, že aspoň něco máme společné. Pochlubte se!

Krásný den přeji. 

Mirka

Komentáře

  1. Obsedantně kompulzivní porucha - není problém, protože to říkám docela často :D
    O jídlo se nedělím, jím dětskou lžičkou nebo dětskou vidličkou, teplé = vroucí - jím rychle aby mi nevychladlo :D, také jím u televize a vlasy musí být vždy stažené, a hrnečky aspoň 500 ml, ale nejlépe 750 ml :D

    OdpovědětVymazat
  2. Cha chááá,t ak to mám radost, že je nás víc :-)
    P.S. sehanla si hrnek o objemu 750 ml? KDE??? KDEEEEE? :-D

    Já jednou jeden našla dokonce litrový, puntíkovaný HRNEK!...ale smutné zjištění bylo, že to byl květináč s dírkou ve dně :-D

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Oblíbené příspěvky