Jídelní okénko VIII.

Krásné a jarní pondělí Vám všem přeji!

Není to oku lahodící a duši hladící počasí? 
Znenadání mám energie na rozdávání. Ráno se vstává jako v pohádce, jen bych se vyklonila z okna a pěla až by se kolem mě rojila lesní zvěřena...no inu, nejsem Sněhurka a ani Disney princezna, takže se Mirko uklidni a dej si kaši!
Každopádně ta energie jara je znát všude kolem a já jsem happy jak dva grepy. Trošku jsem dneska sice byla v šoku, když jsem zírala na předpověď počasí, kdy o víkendu to má padnou na nulu...tak to jako nic moc. No..aprílové počasí, jak má být. 

ALE, jsme tady kvůli jídlu přece...
Ano, Vánoce v lehčím provedení - bramborový salát bez majonézy (a přesto dokonalost sama) a k tomu pečené filé tresky, které bylo vynikající. Stačí jen sůl, pepř a mletá paprika, na talíři trošku citronové štávy.
Dárek k MDŽ - od kolegy. Ví přesně co mám ráda...skvělé.

Miluju QUEST bar..obzvlášť po 40 vteřinách v mikrovlnce, kdy se z nich stává dezert. Buchtička plná roztékající dobroty. Tady verze čokoláda a máta. Miluju tuto kombinaci.  

A tady jedna sladká večeře. Neměla jsem ten den chuť na jídlo, jedla jsem pozdě odpoledne a tak na večeři jsem si udělala jen koláček do mikrovlnky. vločky, vajíčko, tvaroh a ostružiny. Krásně obarvený do fialova. K tomu pár lžic cotagge a byla jsem spokojená. I žaludek...a ráno trénink jako HERKULES!
Můj nedělní oběd a zároveň potréninkové jídlo. Nestíhala jsem snídat. Byla jsem plná po večeři a fungovala na 100% Domů jsem se dostala až na čas oběda a tak jsem si ho udělala velmi poctivý a vydatný. Oblizovala jsem se za ušima. Je to mleté krůtí maso, pečené batáty a mrkev k tomu. Okořenila jsem chilli a česnekem. skvělé!
No...co k tomu dodat. Vytáhnete na světlo svůj cuketový perníček a našemu psovi se prostě líbil taky.
Je to tedy perník z vloček a cukety, chtěli byste recept? Úžasně se povedl a já jedla jako najatá. 


No a jak Vy trávíte jarní dny? Mění se chutě na spíše svěžejší suroviny?

Co Vy a příchuť/kombinace čokoláda s mátou. Chutná? Zkoušeli jste? Já miluji, například pudink, čokoláda v Lidlu je taky taková, jak sjem psala i questka, dokonce mám i jednu kaši, viděla jsem i proteiny...

Mějte nádherný den a úspěšný týden.

Komentáře

  1. No u mě pořád vedou kaše nad lívancama i když je pravda, že poslední dobou mnohem více zařazuju jogurt s musli :) Jinak kombinace čoko máta mi vůbec nejede, zkusila jsem to a fuj :D Krůtí maso jsem si teď také oblíbila, je to dobrota! Skvělý a úspěšný týden i tobě ♥

    WantBeFitM

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jééé, lívance, to je láska, to je fakt! Já te´d zase zabředla zpět ke kaším. Nějak mi začaly chutnat čím dál více.
      No kakao a máta mi trvalo několik let. Myslím, že to je věkem :-D (ano, mluvím, jako bych měla 200 let). Tak přeji pohodový pátek a děkuji z akomentář, vždycky mě to od Tebe těší!

      Vymazat

Okomentovat

Oblíbené příspěvky