Rage fitness a já..a coffenela!

Když se zamiluji, je to na pořádně dlouho. 
Věrně se na svůj objekt obracím se vším, co potřebuji a chci. Pěju na něj chválu, cítím se skvěle, když spolu vytvoříme něco skvělého a jsem vždy spokojená, když tady pro mě je. 

Jo..mluvím o obchodě, mluvím o tom, jak nakupuji a jak to mám. Možná to tak mám i v osobním životě, ale to by znělo trošku úchylně. takže jo, jde o nákupy. 

Rage fitness znáte z mé první recenze tady.
Ochůdek se skvělými surovinami, úžasné ceny, kvalita, dodání, domluva, komunikace, lidi...
Prostě všechno je sluníčkové a duhou zalité. 

Co jsem nakoupila?

Musela jsem si pořídit další vitamíny - všechno jsem už vyzobala.
QUINOA - prosím pěkně - 1 kg za 109 Kč! Ano...opravdu.
Jáhly - 500g za 23 Kč

Dala jsem na Míšu a koupila si loupané, nesolené, nepražené pistácie. Ooooo bože můj. Míšo, co mi to děláš?!
jako dárek při nákupu nad 1000 Kč byl v obchodě jako dárek datlový sirup. Jelikož se u nás nesladí a máme i diabetika doma, poslali mi alternativní dárek  - slunečnicové semínka a lněné semínka. Nejsou zlatí?

Došly mi těstoviny, tak jsem měla chuť zkusit nějaké jiné, než obvykle. nejen tvarem ale i složením.
Sáhla jsem po grahamových mušlích a žitných těstovinách, které jsou takové,velké vřetena. Tyhle mi teda moooc chutnají.


Tohle...to je prostě láska.Opravdu. Jsem sama ze sebe v šoku, že jsem si vybrala coffeenelu oproti kokosové, ale šla jsem do ní! A fakt jsem neudělala chybu. S lívancema je skvělá, nebo jen tak na lžičku, nebo na prst....nebo z víčka...
Navíc. Czech virus si dávají záležet, je to český výrobek a plný dobrot.
Nejsou zde žádné zbytečnosti, takže zase, pokud toho nesníte plný kotlík, výčitky nejsou na místě. Trošku jsem čekala, že káva bude více výrazná, ale na chuti to neubralo.
Složení: 
Lískové ořechy 79%, Syrovátkový izolát instantní (CFM, Ultra Whey 90) 10%, Bílá belgická čokoláda (cukr, kakaová hmota, sušené mléko, sojový lecitin) 10%, Káva (čerstvě mletá) 1%
Pokud kupujete tyto suroviny, ořechy, semínka, oleje, obilniny,luštěniny...Nemůžete udělat lépe, než si je koupit tady. Moje spokojenost je stále na vysoké úrovni a nepochybuji, že to bude jinak. 
Navíc s obchodem komunikuji po telefonu, a vždy je to super domluva, najdeme řešení, když něco nejde, jak by mělo (aneb. moje pomatená platební karta) a je to super. 

Ořechům zdar a ať Vám týden uteče jako voda!

Krásný den. 

Vaše M.

Komentáře

  1. Jéé, moc mě těší, že jsi tam také spokojená jako já! Ty pistácie, to je slast viď? Mám co dělat, abych je nesnědla naráz :D Quinou jsem od nich také objednávala, protože jí mají opravdu za bezkonkurenční cenu! Oni jsou hrozně zlatí a vždycky ve všech vyhoví :) Ale to se fakt musí ocenit, že ti poslali po domluvě jiný dárek :) Já mám od nich ráda ještě ty proteinové těstoviny, ty jsou také dobré :) A s tou coffeenelou... Jsem fakt hooodně nalomená xD Měj se krásně a budu se těšit na další článek!! ♥♥

    WantBeFitM

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pistácie jsou opravdu vynikající! Úplně jsem zapomněla, jak dobré jsou jen tak, čisté, bez soli a pražení (a nemusíš loupat tunu skořápek pro pár oříšků). Velká spokojenost a jsem ráda, že jsem je díky Tobě objevila. Cofeenella je láska. Bacha na to! Koupíš a závislost je na světě!

      Vymazat
    2. Koukám dnes do kalendáře a přeji Ti krásný svátek! ♥

      WantBeFitM

      Vymazat
  2. No vidím, že pistácie - to u mňa znamená, že by som ti ten balík zjedla aj behom hodiny a to neklamem. To je proste pre mňa nebo. Semiačka mi tiež veľmi chutia ale moc ich nejedávam :)

    Klaudia Duranova

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Rage Fitness je super jak cenou, tak kvalitou a věřím Ti, že by si to zvládla jedna dvě...taky se musím krotit :-) Zkus, třeba budeš taky spokojená.
      Děkuji za milý komentář a přeji fajn den.

      Vymazat
  3. Káva musí být káva. Horká, výrazná, třeba jako káva do firem, která nám chodí do práce. Chci tím říct jen to, že mám velice ráda kávu. Dokonce se jí spíš snažím v této životní fázi omezovat, protože jí piju hodně. Třeba i pět nebo šest šálků denně. Ale nemám ráda kávové příchuti. Přijde mi, že jen výjimečně dokáže někdo zreplikovat fakt kvalitní chuť kávy.

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Oblíbené příspěvky