Jídelní okénko XIII. cvrčci a tak..

Zdravím Vás z mírně oblačné, sem tam slunečné Ostravy.
To mi to trvalo...

Inu odcestovali jsme na pár týdnů do Thajska, a nějak jsem se nemohla vzpamatovat z šoku z  návratu. Už ale funguji v plné síle a na jídlo z Thajska už mám jen vzpomínky, bohužel.
Doma jsem se ale musela taky nějak stravovat. A protože není čas ztrácet čas. Jdeme na to!
Poslední dobou jím hodně saláty. Konečně na ně přišla řada a mám na ně zase chuť.
Nejvíc mě teď baví zálivka z hrubozrnné hořčice a medu. Pod zálivkou je směs listových salátů z Alberta (jmenuje se to rodinný salát), paprika, rajčata a domácí falafel kuličky. Bylo to delikátní.
Ve výprodeji jsem koupila dva tyto jogurty. Co si budeme povídat. Ta cena je brutální. V normálním prodeji ho pořídíte i okolo 50-60 Kč. Za malej jogurt! Bože. To je síla. Jen pro značku a kvalitu surovin, samozřejmě.
Nicméně, ve výprodeji byl okolo 25-30 Kč. Jeden čistý a jeden kokosový s marakuja a mango. No, Ochucený byl lepší, čistý byl takový nijaký. Moc mě bavilo je jíst. Ale bylo to asi naposledy. Ty peníze lze investovat lépe.
Tady dávám palec dole.


Tady je HARVEST s mangem a marakujou je v akci a je to na cizrnových lívancích a s omáčkou z lesního ovoce.
Takhle, to stálo za to a byla to snídaně, která mi po tréninku bodla, jako sůl.  
Už jste objevili tyhle pidi mini okurčičky? Jsou skvělé, osvěžující, nejsou hořké, jako sem tam jejich "dospělé" kolegyně. 



Sleva ve zdravé výživě. Kari klobásky byly bomba. Mňam. Opekla jsem si je na pánvi a byla to extra dobrota. 
Tady v akci. Klobásky k nerozeznání od masových a jsou moc fajn. Obyčejné jsou takové o ničem, ale tyhle jsou super s kari kořením.  
oooo, jak já miluji ZERO Monster energy nápoje. Ano, Vím, že to není nic extra zdravého a healthy clean. Ale mě to pomáhá a sem tam mi to bodne. Ty bublinky, sladká limonáda. Lepší jako dezert. 


Jeden den jsem nestíhala. Vrátili jsme se z dovolené a to víte, nebyl čas ptát se kdo je kdo. Byla jsem v PENNY a nevěřila. Měli v nabídce nové SENS tyčinky, které jsou známé svým "šokujícím" složením. A to je příměs mouky z cvrčků. Ano, z toho hmyzu. Na internetu je to velký boom a nebudu lhát, i mě to zajímalo. Nechtělo se mi ji ale objednávat.
 Stály většinou okolo 79 Kč. V Penny byly za 50 Kč rovných. No, za zkoušku to stálo ne?
Chcete vědět jak mi chutnalo? 
Za mě je to jedna z THE BEST proteinových tyčinek ever. Není příliš sladká. Vybrala jsem si svoji zamilovanou kombinaci -  POMERANČ A KAKAO. Miluju to. Mám v této verzi sprchové gely i tělové mléka, kávu nebo balzám na rty. A tak jsem po ní sáhla automaticky. Druhá verze této tyčinky, kterou v PENNY market měli, je KOKOS A ANANAS.
Kdyby byla jen o něco levnější. Mám ji v košíku pravidelně. Ohromně jsem si pochutnala a opravdu mě zasytila a stačila.
Hodnoty parádní, opravdu krásná tyčinka, která je skvělá pro každého, kdo žije zdravě, rád mlsá atd. ALE...
Cena ale rozhoduje, u mě ano, a proto to bude jen výjimečný nákup.

Ochutnali jste něco nového? Na co jste si dělali zálusk? Zklamalo Vás něco nebo mile překvapilo? 

Užívejte si krásného jara. 

Přeji krásný den. Vaše M.

Komentáře

  1. Škoda, že se neznáme osobně. Myslím, že bychom si opravdu rozumněly podle toho, jak píšeš články :) Tyjo, 80kč za tyčinku je opravdu hoodně. I za ty jogurty těch 30kč ve slevě me přijde dost, protože vim, že jsou malinké. Viděla jsem je myslím v Albertu. Krásné počasí tady v ČR jsi prošvihla, také jsme tu měli krásné sluníčko a teploty většinou kolem 25°C :) Doufám, že napíšeš i nějaký další jídelní článek z Thajska, budu se těšit ♥

    WantBeFitM

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Míšo, moc děkuji za krásný komentář. Mám stejný pocit při čtení Tvé práce, takže, co není, může být ;)
      Každopádně, tento nákup byl extrém a už nikdy víc. Sice dobré věci, ale znám podobné, ne-li lepší za podstatně méně peněz! Thajsko bylo úchvatné! A těším se na léto tady. Asie byl další extrém :)

      Vymazat

Okomentovat

Oblíbené příspěvky