Mých 225 dní s intenzivním cvičením...

Dlouho tady nebylo něco o mě a jak cvičím, jak pokračuje moje změna a jak se mi daří/nedaří.

Je čas. Už je to přesně 225 dní, co  jsem se "zažrala" do cvičení a "odežrala" od malých jídel a nekvalitních surovin. Hold, jsem nepoučitelná. 
Moje věrné kámošky...někdy je fakt nesnáším ale vím, že jsou pro mé dobro!
Od listopadu jsem se nadchla pro intenzivní trénink. Abyste pochopili, cvičila jsem tak od cca 17 let stále, ale ne tak často, pravidelně a s nějakým SMYSLEM
Často jsem chodívala na aerobic (nechápu proč?), doma jsem dřepovala, skákala přes švihadlo, dělala milion sklapovaček s vírou, že se probudím a můj sixpack bude dokonalý. Jezdila jsem na bruslích, chodila na aqua aerobic (sranda!!) a prostě, pořád něco. 

Teď jsem se našla. Je to něco, co mi dává sílu a věřte, že když necvičím víc, než jsem zvyklá, je mi divně a nehezky. Jako konkrétně dneska. Před chvíli jsem přišla domů a než jsem si stačila udělat večeři, jídlo na zítra do práce, jídlo pro přítele a učit se...bylo už osm a mě se upřímně nechtělo ani zvedat lžíci k puse, natož činky.


Moje výsledky už nejsou ani váhové, ani centimetrové. Jsem zrovna ve fázi, kdy se moje tělo adaptuje na novou stravu. Jedla jsem dost špatně. Minimum bílkovin a samé svinstva bez užitku pro mé tělo. Jedla jsem hoooodně pod svůj bazál, takže ..asi tušíte, že moje tělo strádalo a tudíž jsem skoro 3/4 roku stagnovala, co se váhového úbytku týče. 
Na doporučení mé inspirace Nikki, jsem si změnila totálně jídelníček a pracuju na tom, abych se dostala do lepší formy. 

MOJE POKROKY:Abych řekla pravdu, cítím se skvěle. Tělo sílí. Opravdu se cítím být silná. Když se sama sebe dotknu, už to není tvaroh..Zpevňuje se mi tělo. Hlavně stehna a břicho. Ruce mi rostou a víte co? Ztratil se MHD sval:-)
ŽE BY?
Všichni, kteří ho mají ví o čem mluvím. Je to ten "lalok" na paži, který se při mávání či stopu "blambá" na všechny strany, div se nelisknete přes pusu. MHD proto, že když se držíte tyčky v autobuse (či jiném dopravním prostředku), cítíte, jak se vám na paži třepe cosi, co tam být nemá. ANO, je to onen "sval". Takže, teď už můžu máááávat o 106 a ne jen jako královna Alžběta! Držet se v buse i výši očí ostatních a ...NO PROBLEM!
Inu, i to jsou moje pozitiva. Vidím na sobě pokroky, i když na fotkách hledám snad lupou. Je to děs. Štve mě to, protože kdybyste mohli vidět to, co vidím každý den já...ach jo. Zrcadlo nemám, takže..nejde to vyfotit líp. Snad se poštěstí. 
Možná si aspoň trošku všimnete, že se tělo tvaruje, i když nemám tak super výsledky, jako vy. 

Stehna jsou ubyly jen o nějaké 2 cm ale
rýsují se do tvaru, a už nejsou
jako blátíčko! KONEČNĚ!
Moje svalová hmota dělá 30,8% mě. Mám tedy na sobě přesně 21 Kg svalů z celkové hmotnosti 67 Kg. Můj bazální metabolismus je na 1449 kcal. Takže, když si vezmu, že jsem předtím jedla nějakých cca 900 kcal, tak si říkám, že mě moje tělo nenakopalo už dávno. Co jsem to proboha za nezodpovědného majitele těla?!? Hanba Mirko!
jak vidíte, miluju knížky!
Jak asi tušíte, vy kteří se o stravování jako takové zajímáte, tušíte, že se moje hubnutí a celková redukce tuku momentálně zastavila. Jak už jsem upozorňovala výše.  Je to více jak 6-7 měsíců jsem na tom stejně. Kromě rýsování a budování svalů, momentálně žádný váhový úbytek a ani úbytek tuku. Chci svůj metabolismus dostat do normálu, takže mu dávám dostatek živin a vitamínů, aby se "vzpamatovalo" a mohlo začít spalovat na plné obrátky. Jdu na to pomalu, po dřívějších zkušenost vím, že není kam spěchat.

Doufám, že to zabere a budu se moci pochlubit svými výsledky. Snad už o nějaké to kilo tuku lehčí. 
Budu ráda za vaše názory a rady, možná nějaký ten tip, co dál co dřív...
Sleduji pokroky mnoho holek, žen a dívek ze světa fitness blogů a máte můj obdiv. 
Tělo je jeden z nejúžasnějších strojů na světě...chci s ním umět pracovat, aby fungoval s doživotní zárukou!

Hezký večer Vám všem!
Vaše M!

Komentáře

  1. Projela jsem celý tvůj blog a musím říct super proměna :) Jen tak dál :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuji za pochvalu! vážím si toho, je to pro mě motivace!

      Vymazat
  2. Jako co si budeme povídat. Je to fakt znát. Prostě tvrdá práce se vyplatí. :-) A je jedno, jestli jde o zaměstnání nebo prostě o domácí peníze nebo postavu. Já jsem tvrdě makala od 20 let, abych si vybudovala finanční nezávislost. A to se mi teď díky julu.cz/investment-offer/ a jejich možnosti investice do půjček splnila. Ale byla to teda fuška. To zase nebudu lhát. :)

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Oblíbené příspěvky