Srovnání po 4. týdnech vlnění

Krásné ráno Vám všem pracujícím, cvičím nebo i lenošícím (ach jak závidím prázdniny…)


Je fakt, že kdyby to člověk věděl co? Které jsou ty jeho poslední (myslím tím prázdninky). Hned bych si je užila líp. Ale to je …kdyby byly …ryby.

Najednou se ve mě objevila i síla něco dělat...
kdo by to byl řekl?
Je fakt, že s počasím to je jak na horské dráze. Včera jsem si vzala rifle a svetřík, tenisky. Ráno jsem na sebe byla patřičně pyšná, jak jsem to vyzrála na uplakané počasí, které bylo vcelku chladné. V duchu jsem se smála spolucestujícím, jak se klepou v kraťasech, sandálcích a nátělnících. No…pak to bylo přesně naopak, když jsem se se svou jogurtovou zmrzlinou hnala přes Masarykovo náměstí a umírala v těch odporných riflích a teniskách! No, člověk si nevybere. A ano, dala jsem si dětskou porci jogurtové točené zmrzliny a bylo mi TAK MOC dobře…FREEEDOOOM!
No, ale abych udělala slíbenou fotodokumentaci, tak jsem včera v pět ráno trápila přítele, ať mě narychlo vyfotí, že jsem na to zapomněla, takže …kvalita fotek není nic moc, ale prostě jsou a jsem za ně ráda. Protože byť asi nejdou vidět výsledky. Já je vidím a cítím a to je pro mě důležité. Každopádně chystám se na další změnu (a ne, nebude to už hladovění a následné přejídání).

O tom vám ale budu psát příště. Kdybych si právě nesmazala z flashky fotky k dalšímu příspěvku (které jsem si v pět ráno poctivě nasosala z PC na flashku), pokračovala bych dneska dalším příspěvkem o mém zběsilém nakupování, ale...to bych nesměla být holka horlivá a zbrklá (všechno musí být HNED!) takže….o tom příště…

Vidíte je? Já jooooo:-P
Jak můžete vidět, stehna se mi trošku vytvarovaly a dle měření i trošku „splaskla“ (viz. můj poslední příspěvek)
Moje pyžamo moc neodhaluje mé pozadí (což je mnohdy ku prospěchu). Takže to asi nejde tak přesně porovnat, když na té první vidíte vše v plné..kráse asi těžko. Prostě to vidíte. Tečka.
Tak aspoň zase můžete vidět, jak na tom momentálně jsem a zároveň to poslouží jako další porovnávací foto pro mé další cíle, které jsem si vytyčila. 

 Tak  jsem zvědavá, co vy na to? 
Nejsou to tak skvělé výsledky, jako ty, které jsem viděla u Vás bloggerek, které se do toho pustily přede mnou. Ale co už. 
Zkusila jsem si to a to je hlavní. 
Hledat tu pravou cestu, způsob, kterým dosáhneme všeho, co chceme. 

Vám přeji krásné ráno, dobrou snídani a perfektní start do středečního dne!
Krásný den, Vám všem!
Vaše M.

Komentáře

Oblíbené příspěvky