Copak jíš, Mirko?

No jo, není to žádná sláva Mirko. Fotky nechutné, od klávesnice. Styling jako prase. MastreChef hadra. Shoříš v pekle...

Ale co už, Image je na nic. 

Nějak se mi nedaří vychytat jídlo, které si dám (jako člověk) na talíř nebo do misky, pěkně naaranžuji a jím (jako člověk) třeba příborem nebo lžičkou. 
Většinou to tedy je tak (během týdne), že jím nad klávesnicí a před monitorem, a doma? To je takové to...naházím to do mísy, zamíchám: "hm, vypadá to, jako by to někdo jedl" a raději jdu jíst, než abych to fotila, protože to bych se musela jooo stydět (jasně, a za tyhle koláže, ala první třída se nestydím). 

Pokračujeme v tyčinkách. Tady je tady Questka,zajímala mě příchuť lemon pie - trošku zklamání. Nejtvrdší tyčinka na světě, určitě! Málem jsem si vylámala zuby a chuť? Nic moc! Skoro ...o ničem bych řekla. Takže, zbytečné peníze i námaha...aspoň mě trošku zasytila a oddálila hlad. Budiž jí to ke cti.
Jestli je něco super, tak to jsou tyčinky bombus. Ať už energy, proteinm, slim...všechny. NIKDY nešáhnete vedle. Opravdu, miluji je, stejně tak jako Lifebat. K nim bych to tak asi přirovnala.
No a hned vedle je posledni Quest, kterou jsem měla. Tato je přchuť S mores - je to vlastně čokoláda, sušenky a krém z čehosi, typla bych si marshmallow? No ve formě tyčinek je to super. Kousíčky sušenek moc fajn. Fajn tyčinka a pomohla mi zahnat vlčí, opravdu vlčí hlad!

Za mě? Nejlepší energeťáky EVER! Všechny monster ZERO miluji. Pro mě je jednička na celé čáře určitě v té bílo-stříbrné plechovce. Tahle, s pomerančovou šťávou je hned v závěsu..


Tohle jsem před pár měsíci objevila ve zdravé výživě a zamilovala se. Složení? Datle, kokosové mléko, kokosová voda. Thats all! Luxusní jemná ale slaďoučká věc, zažene chutě a osvěží.
Objevila jsem (objev ROKU) chlebíky z Tesca - Pan Sottile. Skvělé tousty, mají bilé, grahamové a vícezrnné. Tady vidíte jak druhou, tak třetí variantu. Jsou parádní, balené po jedné porci. Balík obsahuje 8x balíček po jedné porci, tj. 39g. Cena celého balení je 39,90 Kč.

Beru si je sebou do práce. Na sladko, na slano.
Krůtí šunka, 92 % masa, 1,5 g tuku. No neber to! Na sladko jsem měla sladkou pomazánku z avokáda a šmakouna s meruňkami. Kafíčko :-P no ...snídaně jak má být. A ani mi nevadilo, že to bylo v práci!

Jak jíte v práci Vy? Chodíte na obědy, chystáte krabičky, nebo nakupujete svačiny na místě? Dejte svoje tipy a příklady, jak se stravujete v práci? Týden vs. víkend? Krásný začátek týdne přeji všem, Vaše M.






Komentáře

  1. Já si dělám krabičky :) mám na blogu tomu věnovaný speciální články, vyšlo myslím 11 týdnů Krabičkování :) (v každém 5 pracovních dní, každý obsahuje 2 svačiny a oběd). O Víkendu to tolik neřeším a dost jím, hlavně, pokud je oslava nebo je jede někam na víkend :D
    WantBeFitM

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Míšo to vypadá skvěle. Speciál teda rozsáhlý a skvělá inspirace! Děkuji za tip. Nechám si ráda poradit.
      Ty víkend se vždycky tak nějak zvrhnou co? ALe já si to taky ráda užívám. Obzvlášť ty rána a dopoledne. To je sladký klid a pohoda...

      Krásný den a děkuji za komentář :-)

      Vymazat

Okomentovat

Oblíbené příspěvky